MITŐL LESZEK ÉN A LEGJOBB DJ SZÁMOTOKRA?

Szokás mondani, hogy manapság mindenki DJ, ami az esküvői szakmában hatványozottan igaz. Azonban, tapasztaltot nem otthon, a négy fal közt szerez magának az ember, de véleményem szerint még csak az sem elég hozzá, hogy nyaranta megcsinál 5-6, akár 10 esküvőt is, az év többi részében pedig lógatja a lábát, vagy más szakmában tevékenykedik.

Én elsősorban klubdj-nek tartom magam, elsősorban ott érzem magam otthon, ami nem csoda, hiszen minden héten 3-4 bulim van Budapest legkülönbözőbb vendéglátóhelyein. És hogy mi a közös bennük? A legtöbben nem sok, maximum az én személyem: ebben a szolgáltatói iparágban az tud érvényesülni, akinek több arca van, aki több stílusban meg tudja mutatni magát. Van olyan fővárosi étterem, ahol egész éjszaka hiphopot játszom, olyan minden nap teltházas klub, ahol az R’n’B-é és a mai slágereké a főszerep, olyan hely is akad, ahol azt várják el, hogy legszélesebb skálán bármi áron bulit csináljak, de rendszeres vendége vagyok olyan jól futó rendezvénysorozatoknak, ahol egész éjszaka a minőségi house zenéé a terep, ahogyan sorolhatnánk tovább.

Pár éve, amikor megkérdezték, hogy milyen zenét játszom, el tudtam helyezni egy nagyjábóli skálán a repertoáromat. Mára ez megszűnt – mikor felteszik ugyanezt a kérdést, már sokkal egyszerűbb a válasz: mindent IS. Egy darabig úgy gondoltam, ezzel elhagytam azt az utat, amit elkezdtem, majd rájöttem, hogy ez a dolog nem rólam szól: ez azokról szól, akik ott vannak a tánctéren és teljesen mindegy, hogy ez egy esküvő vagy egy ezer fő fölötti klub, az emberek szórakozása a fő, azokkal a zenékkel, amik ott, abban a pillanatban a legjobbak.

Egy szó mint száz, évi kb. kétszáz bulin állok a DJ-pultban és csinálom, azt amit szeretek, azért, hogy boldog arcokat lássak a tánctéren. És az teljesen mindegy, hogy a tánctér mekkora és milyen összetételű a közönsége. Az alábbiakban láthatjátok néhány jelenlegi vagy korábbi rezidenciám, legújabb fellépéseimért pedig kövessétek Facebook oldalam vagy a Nieder.hu-t!